Kanteleet - Konserttikanteleet - Concert39S Bridge Modern

FI  EN

Concert39S Bridge Modern

 

Alk. 6 000 €

 

Haluamme Koistinen Kanteleella tehdä maailman parhaita konserttikanteleita ja Concert39S Bridge Modern on tämän tutkimusmatkan lippulaiva. Pitkän kehitystyön tuloksena on syntynyt konserttikantele, jossa yhdistyy kanteleen ikiaikainen sointi, moderni teknologia sekä elegantti muotoilu. Concert 39s Bridge kanteleessa soi suomen puhdas luonto, ja se täyttää  suvereenisti niin savupirtin, metallikonsertin kuin Carnegie Hallin.

Täysi kromaattinen asteikko käytössäsi

Tarkkojen vaihtajien ansiosta, sinulla on täysi kromaattinen asteikko käytössäsi.  Kielisilmukkavalinnoilla voit valita kolmesta sointityylistä mieleisesi. Suora, puolisuora ja huojuva. Huojuva on lähellä perinteistä kanteleen sointia, kun taas suora on moderni ja voimakas. Mikäli perinteinen kanteleen sointi kiinnostaa, on valintasi silloin Concert 39 Bridge Traditional, jossa on lyhyemmät, ohuemmat ja löysemmät kielet.

Puulajian valinnalla voit muotoilla soinnin juuri sellaiseksi kuin haluat.

Puulaji vaikuttaa merkittävästi kanteleen sointiin ja me tiedämme sen hyvin. Sen vuoksi haluamme tarjota sinulle valinnanvaraa. Perusmallin puuvaihtoehdot ovat leppä vaahtera ja kuusi. Halutessasi voit valita myös kolmesta erikoispuulajista, joita ovat loimuvaahtera, pähkinä ja kirsikka.

Koistinen Kanteleen esivahvistinratkaisuilla aukeaa ovet uusille musiikin alueille.

Kantele on ollut pitkään klassinen soitin, ja syystä. Jopa modernin voimakasääninen Concert39S Bridge Modern tarvitsee lisävahvistusta suurissa tiloissa tai vahvistettujen soittimien rinnalla. Koistinen Kanteleen mikrofoniratkaisut ovat vastaus tarvittavaan lisävahvistukseen. Esivahvistin, sekä vapaasti valittava magneetti, kontakti ja tilamikrofonin yhdistelmä nostaa kanteleesta esiin sen kaikkein herkimmätkin sävyt. Helpon potikkakäyttöliittymän voit muokata äänensävyä jopa livenä soittaessasi. Mikrofoniratkaisut mahdollistavat myös efektilaitteiden käytön, joka vievät kanteleesi tutkimattomiin maailmoihin.

Tule kokeilemaan Concert39S Bridge Modern kanteletta Helsingin Showroomiin, osoitteessa Fredrikinkatu 71.

 

Tekniset tiedot

Mitat: pituus  1010 mm/ lev 455 mm/ kok.kork 160 mm /paino 8 kg

Puulajit: leppä/vaahtera/kuusi

Erikoispuulajit: vaahtera/loimuvaahtera/kirsikka/pähkinä

Kielistö:

punoskielet 17 kpl /G-h

teräskielet 22 kpl c1-c4

kielitysvaihtoehdot:

Pintakäsittely: matta akryylilakkaus

Väri: lukuisia väri- ja lakkavaihtoehdoja erikoistilauksena

Viritysavain vakiovarusteena

Takuu 5 v.