FI  EN

EasyWing5

Alk. 169 €

Vuodesta 2003 asti EasyWing5 on ollut suosittu ensisoitin. Sen ergonomia, kielijännitys ja tasapainotus on suunniteltu niin että lapsen on helppo soittaa sitä sekä pöydältä, että seisaaltaan. Suunnittelussa on ollut mukana niin pedagogeja, muskariopettajia ja lasten vanhempia? Kielinastojen ansiosta kielten vaihtokin on vaivatonta. Ne ohjaavat kielen oikealle jolloin erikseen myytävät varakielet ovat asennusvalmiita ilman työkaluja. Tarvitset vain viritysavaimen.  

Virittäminen on helppoa kanteleen mukana tulevalla viritysavaimella ja EasyWing5 pysyy hyvin vireessä. Suosittelemme Koistinen T-1 Viritysmittaria, sillä se sopii kätevästi laukun sivutaskuun ja takaa että saat kanteleesi aina oikeaan vireeseen. Perusväreillä tai kustomoitavilla erikoisväreillä voit tehdä EasyWing5-Kanteleestasi juuri omannäköisesi. Lisävarusteena on saatavissa myös tarrasettejä, joilla kanteleen koristelusta tulee hauskaa.

 

TEKNISET TIEDOT

 

Pituus: 650 mm

Paino: alkaen 0,55 kg varustelusta riippuen

Puumateriaalit: suomalainen tervaleppä ja mänty sekä pohjois-amerikkalainen vaahtera

Pintakäsittely: useita vaihtoehtoja, 2 komponenttilakka, akryylimaali ja lakka, myös valikoimasta poikkeavien erikoispintakkäsittelyjen mahdollisuus.

Kielistö: EasyWing 5 kielisetti. Soittimelle mitoitettu, pianonkielilangasta valmistettu asennusvalmis kielisetti.